Trädgårdsvänner!

Coronaviruset påverkar alls vår vardag och vårt samhälle. Restriktioner finns som gäller sammankomster från folkhälsomyndigheten. Människors säkerhet går allra först så vi i Byskebygdens trädgårdssällskaps styrelse avbokar i första hand vår planerade aktivitet i april. Ingen vet hur smittspridningen fortgår så vi kan inte annat än avvakta och följa de rekommendationer som kommer.


Programbladet får du hem i brevlådan om du betalar in medlemsavgiften. Vill du ha 50 kr i rabatt på Impecta (gäller vid köp för 200 kr, senast sista april) så kontakta Carina via messenger, mail eller mobil. Mer om våra övriga medlemsrabatter finns som vanligt att läsa i programbladet. 


Vi uppdaterar er då vi kan köra igång med våra planerade sammankomster. Därför är det av högsta vikt att vi får in mailadress till er, eftersom det underlättar för oss att snabbt nå ut med information. Observera även att Tomas har ny mailadress;  landinbyske@telia.com


Under tiden så ta hand om dig själv. Passa på att vara ute och njut av vårsolens varma strålar. Sätt dig i lä och lyssna till fågelkvittret. Planera, plantera och förundras av kommande vårlökar och alla knoppar som snart brister. Följ oss gärna på Facebook och håll utkik på hemsidan och på våra annonsplatser så återkommer vi så snart vi har mer information.


Mvh Styrelsen för Byskebygdens trädgårdssällskap 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *